Vlies, Lijm, Tape, Reparatie

Prym heeft een zeer groot assortiment in kleefmiddellen of anders gezegt reparatie-materialen. Dus wilt u wat repareren op uw kledingstuk, dan heeft  Prym de oplossing ervoor.

tune Filter and sort

Items 1-18 of 132

sort-descending
Prym Textile Glue, 30g
5.60
Prym Textile Glue, 110g
12.40
Prym Glue for leather
6.20
Prym Repair cloth jeans in 4 colors
5.10
Prym Adhesive tape for leather
5.60
Prym Aqua glue marker pen
5.60
Prym Aqua glue marker - Refill
3.70
Prym Repair cloth in navy blue
3.70
Prym jeans knee pads 4x2 assorted
5.10
Prym Raffle Stopper
8.40
Prym Repair Powder
5.60
Prym temporary Adhesive Stick
5.10
Prym Hole Pliers
21.30
Prym mini steam iron
Special Price 33.00 Regular Price 39.30
Prym Power-Dots, reinforcement for snaps
9.00
Prym Fleece Seam Tape
8.40
Prym Piping Fleece
11.20
Prym drilling fleece, 25mm
6.80

Prym reparatie-materialen

De meest uiteenlopende stoffen en materialen, van katoen en kunstvezel tot en met leer, laten zich met het kleefmiddel uit het Prym assortiment probleemloos verwerken of bewerken. Permanent kleefmiddel en kleefmiddel die alleen bedoeld is om iets tijdelijk te fixeren, bieden onbeperkte mogelijkheden voor veelzijdig en creatief werken. De uitwasbaarheid van de meeste kleefmiddelen zorgt voor extra gebruiksgemak en vormt een bijzonder bijkomend kwaliteitsaspect. De handzaamheid bij het aanbrengen op vlakken, de precieze dosering en de onmiddellijke verwerkbaarheid tijdens het naaien met de machine, zorgen voor extra gemak bij het gebruik van de kleef- en reparatieartikelen en bieden tal van interessante en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. De kleefmiddelen voldoen aan alle wettelijke voorwaarden en normen. Of Prym reparatiedoek die u gebruikt om kleding aan de binnenzijde te repareren.
    

Voorbeelden van Prym reparatie-materialen

Textiellijm

De Prym Textiellijm voor textiel zorgt voor een blijvende verbinding van gelijmde stoffen. De lijm is ook bij uitstek geschikt voor kunststof, rubber, hout, metaal enz. Ook is er Prym lijm voor leer die leer perfect vasthoud aan elkaar. Of moet het tijdelijk plakken? Dan heeft Prym tijdelijke lijmspray in een spuitbus

Smeltkleefdraad

Met de Prym smeltkleefdraad kunt u zomen met onzichtbare naden maken. De smeltkleefdraad vervangt de draad bij de naaimachine of overlockmachine. Na het bijknippen van de stof de zoom gewoon om strijken.

Wonder Tape

De Prym wondertape is een geweldig hulpje bij het naaien van gordijnen, zomen en ritssluitingen. Zeker in rekbare stoffen. Deze dubbelzijdige kleeftape fixeert alles wat even tijdelijk moet worden vastgezet om iets aan-, in-, of om te naaien. Lastig vastspelden of vasthechten is zo voorgoed verleden tijd. Prym wondertape verdwijnt bij het wassen.

Rafelstop

Met de Prym rafelstop (Fray Check) wordt het uitrafelen van knoopsgaten, naden, manchetten, zomen en overhemdkragen verhinderd.