Loading...

Patchwork / Quilten

Prym quilt- serie heeft alles wat u nodig hebt voor Patchwork & Quilten: Rolmessen, Snijmat, Liniaals, sjablonen - alles tegen betaalbare prijzen.


Als u wilt beginnen met quilten 

Prym biedt een uitgebreid assortiment patchwork- en quiltbenodigdheden, waaronder stoffen, batting, gereedschap, sjablonen en meer. Of u nu net begint of een ervaren quilter bent, Prym heeft alles wat u nodig heeft om prachtige quilts te maken. Bovendien zijn onze producten altijd van hoge kwaliteit en betaalbaar. 

Een Prym rolmes is een gereedschap waarmee u nauwkeurig en snel stof kunt snijden. Het bestaat uit een mes dat om een horizontale as draait, en het wordt op zijn plaats gehouden door uw hand. Dit betekent dat u snel en netjes kunt snijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u er een puinhoop van maakt. Een rolmes is perfect voor het snijden van rechte lijnen of rondingen, en het is vooral handig voor quiltprojecten.

Een patchworkliniaal is een must-have voor elke patchworker. Het helpt u om stof nauwkeurig te meten en te markeren, zodat uw lapjes de juiste maat en vorm hebben. Een liniaal van goede kwaliteit is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat hij bestand is tegen slijtage.

Een snijmat is een essentieel stuk gereedschap voor elke quilter of naaister. Hij beschermt uw werkoppervlak tegen scherpe messen en houdt uw stoffen netjes terwijl u werkt. Een snijmat van goede kwaliteit is dik genoeg om uw oppervlak te beschermen, maar ook flexibel genoeg om gemakkelijk op te vouwen en op te bergen.

Wij hopen dat dit artikel u nuttige informatie heeft gegeven over de basisbenodigdheden voor patchwork en quilten! Als u op zoek bent naar meer specifieke benodigdheden, kijk dan eens naar ons assortiment patchwork- en quiltaccessoires - wij hebben alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan met deze leuke hobby!

 

Read more
View as Grid List
Page
Set Descending Direction
View as Grid List
Page
Set Descending Direction
Klant Reviews
8686 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Shipped very fast

26-5-2022

The webshop where I buy all my supplies in sewing and embroidery. And even purchased my machine. It offers many payment options, gets shipped quickly. I am a satisfied customer.

A super company with customer service

8-6-2022

After phone contact with good advice order placed. Immediately via email a confirmation and invoice. As soon as it was sent (same day) I received a shipping confirmation. Shipment was trackable and delivered the next day. So perfect sale!

Langstraat 96
3771 BJ Barneveld
Tel: +31 (0)342 - 491 591

Monday Closed
9:30 - 17:30 Tuesday
9:30 - 17:30 Wednesday
9:30 - 17:30 Thursday
9:30 - 17:30 Friday
9:30 - 16:00 Saturday

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.