Blog

 1. Isacord borduurgaren

  Isacord borduurgaren

  Isacord is universeel machineborduurgaren voor al uw mooie borduurwerk, het is een polyestergaren met dikte 40 dat een vergelijkbare glans heeft net als rayon borduurgarens.

   

   

  Producteigenschappen:

  • 100% polyester
  • garen dikte 40
  • mooie glans
  • vele kleuren verkrijgbaar
  • slijtvast
  • uitstekende kleurvastheid
  • erg geschikt voorwerk- en bedrijfskleding
  • kan heet gewassen worden

  Bekijk hier de alle kleuren Isacord borduurgaren >>

  Read more »
 2. Prym VARIO Creative

  Prym VARIO Creative

  De Prym VARIO Creative® Tool biedt meerdere functies in één tool: gaatjes ponsen, drukknopen, oogjes en klinknagels bevestigen. Zekerheid op succes door moeiteloos te werken met minder kracht tevens schakelt u moeiteloos tussen de verschillende functies bij uw projecten. Overigens: de VARIO Creative® Tool is compatibel met alle bestaande Prym-gereedschapsets en producten uit ons assortiment met de symbolen: VARIO-tang + VARIO Creative® Tool.

  Bekijk hier de Prym VARIO Creative® Tool >>

  Read more »
 3. Zelf je kleding repareren of inkorten

  Zelf je kleding repareren of inkorten

  Met een naaimachine kun je op een eenvoudige manier zelf kleding repareren of herstellen.

  Denk hierbij aan het inkorten van de broekspijpen, een knoopsgat maken, rits vervangen, een gat op de creatieve manier dicht maken.

  Stoppen met een naaimachine is een snelle manier om gaten in je jeans, tops, overhemden en broeken te repareren. Of je nu een gaatje in je spijkerbroek hebt of gewoon merkt dat de naad losraakt, er zijn verschillende manieren om het te repareren 

  Daarnaast is het voor jeans handig om gebruik te maken van een jeansnaald, denimgaren, een goede stofschaar, spelden en een centimeter.

  Bij minder zware stoffen kun je gebruik maken van een universele naald, vlieseline om de stof te verstevigen en allesnaaigaren in de juiste kleur of het decoratieve garen van

  Read more »
 4. Singer Elite serie

  Singer Elite serie

   

  Simpelweg indrukwekkend!

  De Singer Elite serie omvat een aantal elegante en opmerkelijk duurzame nieuwe machines. Ze zijn speciaal ontworpen om nog meer naaldkracht, een hogere naaisnelheid en meer veelzijdigheid te kunnen bieden.

  Of u nu kiest voor het computer-, mechanische- of overlockmodel; u kunt altijd met een breed scala aan stoffen werken en uw creativiteit ongestoord de vrije loop laten.
  De sterkere motoren en robuustere met stalen frames zorgen ervoor dat u uw projecten eenvoudig en probleemloos voltooit en hoogwaardige en professionele resultaten behaalt.
  Breid uw naaimogelijkheden uit met alle functies van de Elite serie - van basisfuncties tot geavanceerde functies die uw creatieve kant zeker zullen inspireren.
  Ontwerp en creëer als nooit tevoren met de Singer Elite serie.
  De Singer Elite serie omvat een aantal elegante en opmerkelijk duurzame nieuwe machines. Ze zijn speciaal ontworpen om nog meer naaldkracht, een

  Read more »
 5. Amann Mettler Seraflex elastisch naaigaren

  Amann Mettler Seraflex elastisch naaigaren

  Seraflex is van Amann Mettler en is echt perfect naaigaren voor zeer elastische naden op alle rekbare stoffen. Door de innovatieve grondstof wordt er een rek van ca. 65% bereikt en hierdoor zullen alle naden zeer elastisch zijn. Seraflexwerkt het beste met name bij een rechte steek. Bij extreem rekbare stof kan u de driedubbele steek gebruiken. Vanwege zijn extreem elastische eigenschappen wordt Amann Mettler Seraflex naaigaren voornamelijk gebruikt voor kleding bij dames-, heren- en kinderkleding, voor sportkleding en outdoor, maar ook voor ondergoed en lingerie.    Bekijk hier alle Seraflex kleuren >>

  Read more »
 6. De naaimachine voor kinderen

  De naaimachine voor kinderen

  Creatief knutselen met je kids tijdens de vakantie?

  Verveling bij kinderen tijdens de vrije dagen slaat nog wel eens toe. Maar soms willen we graag dat ze zich bezig houden met leerzame activiteiten. Een middagje creatief knutselen met een naaimachine is altijd leuk. Het is niet alleen gezellig, maar ook erg interessant en leerzaam. Er gaat niets boven een middag creatief bezig zijn! Met deze leuke kindernaaimachine komen jullie met gemak de weekenden en vakantie door!
  Read more »
 7. Gutermann rPET - gerecycled polyester garen

  Gutermann rPET - gerecycled polyester garen

  Gutermann heeft 100% gerecycled polyester garen gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Er is minder energie nodig om de grondstof te vervaardigen en de CO²-uitstoot wordt aanzienlijk verminderd - dit spaart het milieu en spaart natuurlijke hulpbronnen. 

  Er zijn verschillende setjes leverbaar:

  Read more »
 8. Beste naaimachine voor beginners met de brother A serie

  Misschien begint u net met naaien, of misschien naait u al vele jaren op een naaimachine! En als u naar een nieuwe naaimachine zoekt dan bent vast op zoek naar een naai machine die erg makkelijk werkt en betrouwbaar is, als u hem pakt moet die het gewoon doen! Een naaimachine waarmee u allerlei creatieve en praktische naaiklussen aankunt, denk aan broeken inkorten, een gordijn maken of gewoon een leuk tasje. Denk dan aan een Brother naaimachine! Deze hebben ook voor deze reden een speciale serie ontwikkeld de brother de A-serie. Deze brother modellen zijn snel en eenvoudig in de bediening en hebben veel handige functies. U zult ervan versteld staan hoe vlot en gelijkmatig alle soorten stoffen worden verwerkt, van dikkere denim, stretch tricot tot dunne tule.

  Brother

  Read more »
 9. Slaat uw Coverlock machinine over?

  Herkend u dat ook? Bent u net bezig om iets moois te maken en dan slaat uw covermachine steken over…. Dit is een probleem bij bepaalde goedkopere modellen covermachines. Dit komt wel eens voor bij een Brother CV3550, Singer cover, Bernette B42 en B48, Bernina 009 en de Janome 1000CP, 1000CPX en Janome 2000CPX. Er zijn verschillende manieren om dit probleem te verhelpen, het is van belang dat u altijd de juiste garen en naalden gebruikt.

   

  Read more »
 10. Vanaf heden ook Husqvarna dealer

  Met trots kunnen wij u melden, dan wij vanaf heden ook Husqvarna dealer zijn!

  Het modellen programma van Husqvarna Vikking naaimachines zal in de komende jaren fors uitgebreid worden.

  Wie kent husqvarna niet? Het begon allemaal al in 1689. Zoals bij vele grote en kleine ontwikkelingen, was de noodzaak tot verandering aanleiding tot de oprichting. In 1689 werd er een Koninklijke wapenfabriek opgericht in Huskvarna, Zweden. Bijna twee eeuwen later in 1872, toen de vraag naar geweren afnam, besloot het bestuur van Husqvarna om een meer “vredelievend” product te gaan maken – naaimachines. Vandaag de dag is Husqvarna Vikking een wereldwijde organisatie die nog steeds in

  Read more »