Loading...

Draaddoorhaler

De Prym draaddoorhaler is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die naait. Dit eenvoudige hulpmiddel maakt het inrijgen van een naald een fluitje van een cent - geen geworstel meer met hardnekkig garen! 


Prym draaddoorhalers voor handnaalden

De Prym draaddoorhalers is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die naait. Dit eenvoudige hulpmiddel maakt het inrijgen van Prym handnaalden een fluitje van een cent - geen geworstel meer met hardnekkig garen! De Prym draaddoorhaleris gemaakt van dun metaal en kan in een ruitvorm worden gevouwen zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen. Hij wordt geleverd met een handig handvat, waardoor hij gemakkelijk vast te pakken en te gebruiken is. Steek de diamantvorm door het oog van de naald, steek een uiteinde van de draad door de diamantvorm en trek de diamantvorm terug door het oog van de naald, waarbij de draad wordt meegenomen. Met dit handige hulpmiddel kunt u in een mum van tijd naaien als een professional!

 

Read more
View as Grid List
Set Descending Direction
View as Grid List
Set Descending Direction
Klant Reviews
8188 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Shipped very fast

26-5-2022

The webshop where I buy all my supplies in sewing and embroidery. And even purchased my machine. It offers many payment options, gets shipped quickly. I am a satisfied customer.

A super company with customer service

8-6-2022

After phone contact with good advice order placed. Immediately via email a confirmation and invoice. As soon as it was sent (same day) I received a shipping confirmation. Shipment was trackable and delivered the next day. So perfect sale!

Langstraat 96
3771 BJ Barneveld
Tel: +31 (0)342 - 491 591

Monday Closed
9:30 - 17:30 Tuesday
9:30 - 17:30 Wednesday
9:30 - 17:30 Thursday
9:30 - 17:30 Friday
9:30 - 16:00 Saturday

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.