Meetlinten / Linealen

Prym biedt een grote keuze aan meetlinten en linealen. Prym biedt alle denkbare oplossingen voor creatief en nauwkeurig werk. Meten is weten met Prym

tune Filter and sort

Items 1-18 of 34

sort-descending
Prym Centimeter
4.60
Prym Centimeter with Push Button
5.10
Prym Centimeter self-adhesive
5.10
Prym Love Roller Centimeter in pink/white
9.00
Prym Zoom Meter, Aluminum
5.60
Prym Sewing and Knitting Ruler
4.10
Prym Roller Centimeter 150cm
7.30
Prym Jumbo measuring tape 300cm/120Inch
7.90
Prym ironing ruler
10.70
Prym Centimeter in cm / inch
4.60
Prym Centimeter, professional with metal plate
6.20
Prym Centimeter, PROFI fiberglass
6.20
Prym Arc Ruler
13.50
Prym Hand Measuring Ruler
2.70
Prym Zoom Meter, Plastic
2.70
Prym Patchwork Ruler 4½ x 4½ inches
15.20
Prym Patchwork Ruler 6 x 6 inches
15.20
Prym Patchwork Ruler 9½ x 9½ inches
28.10

De maat nemen is één ding. De maat houden iets heel anders. Beide is geen enkel probleem met het professionele meet- en markeergereedschap van Prym. De gepatenteerde linialen van Prym zijn voor al uw stoffen en patronen het ideale hulpmiddel. Praktische en ergonomische gereedschappen zorgen er voor dat u alle maten precies kunt overbrengen op uw werkstuk. Net zoals bij alle Prym producten worden ook bij dit assortiment hoge eisen gesteld aan de materialen en hun afwerking. Precisie is bij linialen evenzeer een cruciaal vereiste als een goede “grip” bij alle markeergereedschappen.
 

Linialen

Of het nu naai- of patchworkwerkzaamheden betreft: in het Prym assortiment vindt u voor elke toepassing de bijpassende, ideale liniaal. Transparante linialen vergemakkelijken de maatneming op lichte en donkere vlakken – zonder vertekening en ultraprecies dankzij gelaserde maatstreepjes en markeringen. Dankzij hun dikte en de robuuste uitvoering zijn rol- en hobbymessen veilig hanteerbaar. De combinatie van al deze eigenschapen maakt de Prym-linialen zo uniek dat zij gepatenteerd werden.
 

Meetlinten

Dankzij hun polyfibermateriaal zijn Prym meetlinten uiterst buigzaam en toch volmaakt vormstabiel. Een exacte opdruk is een absolute voorwaarde voor net zo precies meten, ook dankzij de millimeter nauwkeurig gemonteerde eindkapjes.