Handnaalden

De grote collectie Prym handnaalden zijn voor al uw naai- en borduurwerk, van scherpe quiltnaalden tot fijne borduurnaalden. Deze Prym handnaalden zijn dus perfect voor iedere naaiklus en gemaakt van duurzaam materiaal en uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten.

tune Filter and sort

Items 1-18 of 50

sort-descending
Prym Hand needles assortment
4.10
Prym Sewing darning needles & thread piercer
4.10
Prym Sewing and darning needles & thread piercer
6.20
Prym Household needles, assorted
2.70
Prym sewing needles long 3-7
2.70
Prym sewing needles long 5-9
2.70
Prym sewing needles long 5-9
2.70
Prym darning needles extra long 3-9
2.70
Prym darning needles extra long 1-5
2.70
Prym Darning Needles 1-9
2.70
Prym Darning Needles 5/0 1/0
2.70
Prym Jersey Needles
3.70
Prym embroidery needles with point no.18
2.70
Prym embroidery needles with point no.18
2.70
Prym embroidery needles with point no.18
2.70
Prym embroidery needles with point no.22
2.70
Prym embroidery needles with point no.24
2.70
Prym embroidery needles with point assorted no.18/22
2.70

 

Prym handnaalden

De dikte van een handnaald wordt door een nummer aangegeven. Hoe hoger het nummer, des te dunner de naald. De lengte van een naald en de grootte van het oog zijn bij elk naaldtype op de diameter en de resp. dikte van de schacht afgestemd. De koppen van een handnaald zijn vingervriendelijk en braamvrij afgewerkt. De zilver- of goudkleurig uitgevoerde ogen zijn gelijkmatig gestanst en glad. Dat vergemakkelijkt het inrijgen en beschermt de draad. Voor ieder materiaal vindt u een naald met de optimale punt. Voor normaal naaiwerk is de naaldpunt lang en bijzonder slank geslepen. Voor leren stoffen zijn driekantige punten nodig die goed insteken mogelijk maken en uitscheuren verhinderen. Borduurnaalden met afgeronde punt vergemakkelijken het borduren op groffe stoffen.

Prym handnaalden in verschillende maten

Prym handnaalden zijn er in verschillende maten en vormen voor verschillende doeleinden, dus is het belangrijk om uw handnaald af te stemmen op uw project. Sommige handnaalden hebben een scherpe punt om strak geweven stof te doorboren, andere handnaalden hebben stompe punten om tussen de vezels door te glippen. Prym heeft ook assortiment verpakkingen waar verschillende handnaalden inzitten.