Loading...

Drukknopen, Ringen, Sluitingen

Alle Prym drukknopen zijn altijd de juiste keuze als het gaat om hoogwaardige drukknoppen voor een breed scala aan toepassingen.


Drukknopen koop je in alle maten en kleuren

Hoogste kwaliteit en precisie

Naaivrije producten zoals drukknopen, jersey drukknopen, sport- en campingdrukknopen, jeansknopen en oogjes zijn bedoelt om bijvoorbeeld kledingstukken en zeilen af te sluiten. Over het algemeen zijn drukknopen gemaakt van verschillende metalen, zoals metaal of plastic, Met behulp van hoogwaardige materialen werken alle producten precies, zijn ze corrosiebestendig en hebben ze een lange levensduur. Een drukknoop bestaat altijd uit twee bij elkaar behorende delen die aan elkaar klikken volgens het male-female principe. Het bovendeel en het onderdeel kunnen ieder op zich ook weer uit twee delen bestaan, waartussen een laagje stof geklemd wordt. De zichtbare kant van het bovendeel kan eruitzien als een sierknoop.
Vernietbare producten van Prym worden uitsluitend uit hoogwaardige materialen vervaardigd. Perfecte productiemethoden en veredelingstechnieken zorgen voor corrosiebescherming en een duurzame precieze werking. Wassen, centrifugeren, reinigen, strijken, mangelen – geen probleem voor de vernietbare producten van Prym. Dankzij de gemiddelde sluitkracht zijn de naaivrije Prym drukknopen de perfecte plooitjes voor jassen, anoraks, jurken, rokken en textiel van fijn leder.

  

Vind de juiste Prym drukknoop

Er zijn er ook verschillende drukknopen in omloop. Voor welk project moet ik welke drukknoop hebben. Hier een klein overzicht.

Aannaaidrukknopen

De Aannaaidrukknopen zijn handig omdat u dan geen extra gereedschap nodig hebt om te bevestigen. Deze zijn gemaakt van metaal en plastic, net als alle andere drukknopen uit twee stuk elk met een boven- en een ondergedeelte. Omdat ze met de draad en naald uit de hand worden vastgezet. Vaak wordt dit type sluiting genaaid op een jasje zodat ze niet zichtbaar zijn vanaf de buitenkant. 

Jersey drukknopen

Jersey drukknopen zijn meestal te herkennen met een open ring waardoor de stof zichtbaar blijft en de drukknoop minder opvalt. Er zijn ook jersey drukknopen leverbaar met een gesloten ring. Beide versies zijn verkrijgbaar in diversen kleuren. De gesloten versie is beste geschikt voor elastische stoffen. Maar zelfs voor dunne niet-elastische stoffen kunnen de Jersey drukknopen worden gebruikt. 

Color snaps

Color snaps zijn gemaakt van plastic zijn kleurrijk. Ze zijn in standaard ronde vorm maar ook in harten, sterren en bloemen. De Prym color snaps van Prym zijn in een handomdraai erop gemaakt en zijn met name geschikt voor baby en kinderkleding.

Anorak drukknoppen

Anorak drukknopen zijn de wel meest vorkomende model drukknopen ze zijn met name geschikt voor alledaagse kleding zoals jassen en broeken. In deze drukknoppen zit een veer geïnstalleerd die ervoor zorgt dat deze goed gesloten blijft bij het dragen van de kleding. De drukknoppen zijn gemaakt van roestvrij messing en hebben ze een lange levensduur, ze zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zoals zilver, goud, antiek , zwart, wit, antiek koper, oud zilver, oud koper of oud ijzer.

Drukknoppen voor sport en kamperen

Voor zwaardere projecten zoals tenten of luifels sportkleding zijn er drukknopen voor sport en kamperen de juiste keuze. Deze zijn met een veer die er hiervoor zorgt dat de knoppen een sterke sluitkracht hebben en dus ook bestand zijn tegen regen en wind.

Drukknoppen om vast te schroeven

Voor het bevestigen van zeildoeken voor op boten en caravans die met drukknopen vastgeschroefd moeten zitten. De ene kant kan stevig vastgeschroefd worden op een ondergrond en de andere is vastgeklonken aan het zeil.

  

Waar is drukknoop van gemaakt

De perfecte vorm en het speciaal gekozen en verwerkte materiaal van de S-veer garandereneen constant gelijkblijvende sluit- en openingskracht van de knoop – een heel knoopleven lang Glad afgewerkte rand van het kogeldeel De randen van de drukknoopkogeldelen zijn glad afgewerkt, en hebben dus geen scherpe rand. De stof is zo beschermd tegen beschadiging

Hoe maak ik drukknopen vast?

De hulpmiddelen en instructies zijn bij het pakket inbegrepen, zodat u onmiddellijk kan beginnen! Als alternatief kunnen de "Anorak"  drukknoppen ook worden bevestigd met de Prym Vario tang. Deze Prym tang is zeer eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat het bevestigen van uw aangeschafte sluiting eenvoudig en soepel verloopt. Het bijgesloten gereedschap voor gaten wordt gebruikt voor het ponsen in de weefsel met een diameter van 3 mm of 4 mm. En het klinken van oogjes en drukknopen is geen probleem met de kwaliteit stang.

Read more
View as Grid List
Page
Set Descending Direction
View as Grid List
Page
Set Descending Direction
Klant Reviews
6505 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering, breed assortiment

 
18-10-2021

Ik koop regelmatig naaibenodigdheden hier, zowel in de winkel als online. Zowel in de winkel als telefonisch word ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Online besteld, is vaak de volgende dag al in huis.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
28-08-2021

Ik was erg onder de indruk voor de tijd en uitleg die er was voor de klant. Tijd noch moeite werd bespaard; elke vraag werd duidelijk beantwoord. Men heeft behoorlijk kennis van de artikelen die ze verkopen. Na de bestelling te hebben gemaild, kwam deze binnen 24 uur thuis. Geweldige service en zeer vriendelijk personeel!

Huissteden Barneveld

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.