Loading...

Biaisband / Katoenband

Prym Biasband is een veelzijdige stofstrook die gebruikt kan worden om kledingstukken op verschillende manieren te zomen of af te werken..


Prym Biasband

Prym Biasband is een veelzijdige stofstrook die kan worden gebruikt om kledingstukken te zomen of decoratief af te werken. Het band is onder een hoek geweven waardoor het kan uitrekken, waardoor het mogelijk is om mooi afgewerkte ronde zomen te maken in bijvoorbeeld halslijnen of mouwopeningen. Biaisband van Prym kan zo worden gebruikt dat het van buitenaf (vrijwel) onzichtbaar is; het kan ook decoratief worden gebruikt in een zichtbare rand. Met biaisband gaat er vrijwel geen stof verloren bij het zetten van een zoom; de hoeveelheid benodigde stof is even groot als de ruimte tussen rand en eerste vouw van het band. Kies biaisband in uw favoriete kleur of patroon om elk project perfect af te werken!

Read more
View as Grid List
Page
Set Descending Direction
View as Grid List
Page
Set Descending Direction
Klant Reviews
8686 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Shipped very fast

26-5-2022

The webshop where I buy all my supplies in sewing and embroidery. And even purchased my machine. It offers many payment options, gets shipped quickly. I am a satisfied customer.

A super company with customer service

8-6-2022

After phone contact with good advice order placed. Immediately via email a confirmation and invoice. As soon as it was sent (same day) I received a shipping confirmation. Shipment was trackable and delivered the next day. So perfect sale!

Langstraat 96
3771 BJ Barneveld
Tel: +31 (0)342 - 491 591

Monday Closed
9:30 - 17:30 Tuesday
9:30 - 17:30 Wednesday
9:30 - 17:30 Thursday
9:30 - 17:30 Friday
9:30 - 16:00 Saturday

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.