Speldenkussen / Magneet

Met een speldenkussen of magneet kunt u spelden en naalden veilig opbergen en tijdens het naaien en handwerken weer gemakkelijk oppakken.

tune Filter and sort

18 Items

sort-descending
Prym pin magnet
7.30
Prym Love pin magnet Heart
10.10
Prym Love magnetic pincushion with pins
12.40
Prym Pincushion, Tomato
4.60
Prym Horseshoe Magnet
5.60
Prym Rotating Needle Divider
9.00
Prym Bracelet Pincushion
7.90
Prym Velcro Bracelet Pincushion
7.90
Prym Pincushion, Mouse
6.80
Prym Love pin magnet, Multi
21.30
Prym Love pincushion, melon
11.20
Prym magnetic arm pincushion
17.40
Prym Love magnetic bracelet pincushion
17.40
Prym needle magnet for on the machine
6.80
Janome Pincushion
9.00
Prym Pincushion with scissors- Polka dots
11.20
Prym mini magnetic basket, mint
11.20
Prym Love pincushion, kiwi
11.20

Goede opslag voor spelden of naalden

Naalden of spelden opbergers moet allesbehalve saai zijn, want speldenkussens zijn er tegenwoordig in verschillende vormen, materialen en kleuren leverbaar. Prym heeft vele verschillende spelden-opbergmogelijkheden, van een armbandspeldenkussen en speldenkussens in de vorm van een muis, kiwi of tomaat tot aan magnetische speldenkussens in de vorm van een hart

Prym speldenkussen of magnetische speldkussens

Er zijn klassieke speldenkussens zoals u ze kent, deze zijn meestal gemaakt van stof met een vulling en zijn ideaal om naalden binnen handbereik op te bergen. Er bestaan echter ook handige magnetische speldkussens ook wel speldenmagneet genoemd. Deze zijn vaak gemaakt van roestvrij staal en houden op hun beurt alle naalden op één plek, ook kunt u dankzij de magnet snel spelden van de vloer oppakken.

Wat ook zeer praktisch kan zijn, zijn de armbandspeldenkussens. Dit zijn speldenkussens die u als een armband om uw arm draagt. Dit kan door bijvoorbeeld klittenband of een gesp.  Een Prym speldenkussen met zuignap is ideaal als speldenkussen voor de naaimachine waarmee je hem eenvoudig op de naaimachine bevestigt.

Zelf een Speldenkussen maken

Als u zelf een speldenkussen wilt naaien, breien of haken, kun je dit het gemakkelijkst doen met een patroon. Welke stof je gebruikt om het speldenkussen te naaien, is aan u. U kunt verschillende stoffen gebruiken, maar zorg ervoor dat u een stevige stof kiest. Gebruikt u het speldenkussen liever snel en zonder veel moeite, dan kunt u het gewoon makkelijk bij ons online kopen. Kies de juiste Prym Speldenkussen of magnetische speldkussen en laat het handig bij u thuis bezorgen.