Opbergboxen

U bergt uw naaimachine snel en veilig op in een Prym naaimachinetrolley en naaigerei ruimt u natuurlijk op in een Prym naaidoos.

tune Filter and sort

Items 1-18 of 43

sort-descending
Prym Sewing Box
25.80
Prym Yarn Box
33.70
Prym Click box for sewing and crafts
19.70
Prym Click box for sewing thread
18.50
Prym 1 liter extension for click box
5.60
Prym Stackable Boxes
5.60
Prym compartment box
12.40
Prym Love Flower shaped empty assortment box
6.20
Prym Sewing box wood "sewing"
30.30
Prym Sewing Box Wood, White
56.00
Prym Sewing Box Wood in White - large
85.00
Prym Sewing Basket Kyoto
51.00
Prym trolley for sewing machine, Polka Dots
95.00
Prym Trolley for sewing machine, Jeans
95.00
Prym Sewing Machine Bag, Jeans
56.00
Prym Spool Ring
13.50
Prym empty spool box
6.80
Prym Spool holders
7.90

Prym opbergdozen

Bij ons vindt u de juiste Prym opbergdozen voor alles. Alle accessoires hebben de juiste opbergdozen nodig. Zorgt dat je naaigerei altijd perfect gesorteerd is en zorgt dat de naaitafel netjes is. 

De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en u hoeft alleen beslissen welk type Prym opbergsysteem bij u past. Verliest u vaak kleine onderdelen zoals naalden, reist u veel of wilt u orde scheppen? Wat u ook nodig heeft, bij ons vindt u zeker een oplossing.

Iedereen die ooit met een naald in aanraking is gekomen, weet het: naaidozen behoren tot de meest klassieke opbergmogelijkheden die er zijn. Zowel kleine knopen als grote stukjes stof kunnen in de ruime box worden opgeborgen. De meeste klassieke naaidozen zijn meestal gemaakt van hout of plastic, terwijl u naaimandjes in een groot aantal verschillende uitvoeringen kunt kopen. U vindt er zeker een die precies bij uw smaak en wensen past. De Prym doorzichtige kunststof stapelbakken zijn geschikt voor kleine onderdelen zoals drukknopen en andere sluitingen. Als u meer opbergruimte nodig heeftt, koop dan de grote assortimentsdoos. Uw naaimachine mag natuurlijk niet ontbreken. Hij is goed opgeborgen in een Prym naaimachinetrolley en reist met u mee naar de meest afgelegen plekken ter wereld.