Markeer / Meetgereedschap

De Prym biedt een grote keuze aan markeringshulpmiddelen en meetinstrumenten. Prym biedt alle denkbare oplossingen voor creatief en nauwkeurig werk.

tune Filter and sort

Items 1-18 of 74

sort-descending
Prym chalk pencils 2x white
4.10
Prym chalk pencils blue/white
4.10
Prym chalk pencils white, pink
4.10
Prym chalk pencils pink/blue/white
6.80
Prym gray tailoring chalk
3.70
Prym blue/yellow tailoring chalk
3.70
Prym tailoring chalk with holder
3.70
Prym sharpener for tailor's crayon
6.80
Prym chalk wheel, stick
8.40
Prym chalk wheel with double marking
15.20
Prym chalk wheel, mouse
10.10
Prym chalk powder White
5.60
Prym chalk powder Yellow
5.60
Prym Radeer wheel, toothed
7.30
Prym Radeer wheel, smooth
7.30
Prym skirt sprayer aluminum
44.90
Prym Skirt Sprayer Plastic
39.30
Prym skirt syringe replacement
10.10

Meten is weten met Prym

De maat nemen is één ding. De maat houden iets heel anders. Beide is geen enkel probleem met het professionele meet- en markeergereedschap van Prym. De gepatenteerde linialen van Prym zijn voor al uw stoffen en patronen het ideale hulpmiddel. Praktische en ergonomische gereedschappen zorgen er voor dat u alle maten precies kunt overbrengen op uw werkstuk. Net zoals bij alle Prym producten worden ook bij dit assortiment hoge eisen gesteld aan de materialen en hun afwerking. Precisie is bij linialen evenzeer een cruciaal vereiste als een goede “grip” bij alle markeergereedschappen.
 

Linialen

Of het nu naai- of patchworkwerkzaamheden betreft: In het Prym assortiment vindt u voor elke toepassing de bijpassende, ideale liniaal. Transparante linialen vergemakkelijken de maatneming op lichte en donkere vlakken – zonder vertekening en ultraprecies dankzij gelaserde maatstreepjes en markeringen. Dankzij hun dikte en de robuuste uitvoering zijn rol- en hobbymessen veilig hanteerbaar. De combinatie van al deze eigenschapen maakt de Prym-linialen zo uniek dat zij gepatenteerd werden.
 

Meetlinten

Dankzij hun polyfibermateriaal zijn de Prym meetlinten uiterst buigzaam en toch volmaakt vormstabiel. Een exacte opdruk is een absolute voorwaarde voor net zo precies meten, ook dankzij de millimeter nauwkeurig gemonteerde eindkapjes.

 

Markeren, aftekenen en krijten op stof

Het markeren van kleding is onmisbaar als u zelf kleding maakt. Het is dus een onmisbaar hulpmiddel voor op stoffen tijdens het knippen en naaien. Voor het aftekenen bieden we daarom ook een uitgebreid assortiment aan krijt- of markeerstiften. Oriënteer je rustig op wat er beschikbaar en hoe het werkt. Zo vindt u gegarandeerd het juiste afteken materiaal voor uw stof.