Monthly Archives: March 2021

  1. De naaimachine voor kinderen

    De naaimachine voor kinderen

    Creatief knutselen met je kids tijdens de vakantie?

    Verveling bij kinderen tijdens de vrije dagen slaat nog wel eens toe. Maar soms willen we graag dat ze zich bezig houden met leerzame activiteiten. Een middagje creatief knutselen met een naaimachine is altijd leuk. Het is niet alleen gezellig, maar ook erg interessant en leerzaam. Er gaat niets boven een middag creatief bezig zijn! Met deze leuke kindernaaimachine komen jullie met gemak de weekenden en vakantie door!
    Read more »
  2. Gutermann rPET - gerecycled polyester garen

    Gutermann rPET - gerecycled polyester garen

    Gutermann heeft 100% gerecycled polyester garen gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Er is minder energie nodig om de grondstof te vervaardigen en de CO²-uitstoot wordt aanzienlijk verminderd - dit spaart het milieu en spaart natuurlijke hulpbronnen. 

    Er zijn verschillende setjes leverbaar:

    Read more »
  3. Beste naaimachine voor beginners met de brother A serie

    Misschien begint u net met naaien, of misschien naait u al vele jaren op een naaimachine! En als u naar een nieuwe naaimachine zoekt dan bent vast op zoek naar een naai machine die erg makkelijk werkt en betrouwbaar is, als u hem pakt moet die het gewoon doen! Een naaimachine waarmee u allerlei creatieve en praktische naaiklussen aankunt, denk aan broeken inkorten, een gordijn maken of gewoon een leuk tasje. Denk dan aan een Brother naaimachine! Deze hebben ook voor deze reden een speciale serie ontwikkeld de brother de A-serie. Deze brother modellen zijn snel en eenvoudig in de bediening en hebben veel handige functies. U zult ervan versteld staan hoe vlot en gelijkmatig alle soorten stoffen worden verwerkt, van dikkere denim, stretch tricot tot dunne tule.

    Brother

    Read more »
  4. Slaat uw Coverlock machinine over?

    Herkend u dat ook? Bent u net bezig om iets moois te maken en dan slaat uw covermachine steken over…. Dit is een probleem bij bepaalde goedkopere modellen covermachines. Dit komt wel eens voor bij een Brother CV3550, Singer cover, Bernette B42 en B48, Bernina 009 en de Janome 1000CP, 1000CPX en Janome 2000CPX. Er zijn verschillende manieren om dit probleem te verhelpen, het is van belang dat u altijd de juiste garen en naalden gebruikt.

     

    Read more »